Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL|Survival|1.8.1|Pluginy działają

Craftcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer off...

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

yhy pozdro , cuboid dla vip'ów oO To jaki ja mam dom wybudować? chcesz żeby gracze Ci mape zaśmiecili szałasami z cobblestona?

Nie lepiej na skonczony LADNY dom dawac cuboidy ?

Tak samo jak LWC. Bez tego nie da się grać, to ja podziekuje za serwer. Szukaj sobie tych VIP'ow, powodzenia.

Opublikowano

Serwer Beznadziejny dzialki tylko dla vip'ow wiec se pilnujcie eq admin mi dal bana za to czy sie spytalem czy moge cuba dostac

Opublikowano

Dobra. Wbilem na serwer i opisze go Wam.

Najpierw widze brzydka mape, jest duzo latajacych klockow i duzo zgliszcz szalasow dirtowych. Na czacie jakies dzieciaki caly czas placza ze pvp nie ma i ze chaty im zgriefowali. Admin nie ogarnia niczego, no moze troche sie zajmuje graczami. Duzo osob, duzo piratow, ogolnie chujnia, na czacie tak spamuja ze nie moge przeczytac co pisza, przeklinaja i wyzywaja sie nawzajem. Nie bede juz wspominal o tym, ze wiekszosc z tych dzieci nie zna podstaw ortografii i pisza "choć" zamiast "chodź".

Wspólczuje tym ktorzy grali, grają lub beda grac na tym serwie.

Pzdr.

Aha i lekkie lagi.

Opublikowano

Craftcik mowie juz nie ogarniasz serwa i co myslisz zeby tylko zarabiac???? mam kupic u cb vipa?? i co serwer pewnie potrwa tydzien wiec nq frajerze ;] Daj Minusa 0===========[) (.) (.)

0

Opublikowano

Uwaga. Umieszczanie linków do forum podczas publikacji serwera minecraft wiąże się z usunięciem całej treści tematu oraz wywaleniem go do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...